Wat vinden klanten van WWP? . . . .

8 Reacties op Wat vinden onze klanten?

 • Hierbij willen wij U complimenteren voor het uitstekende werk dat u voor ons verricht heeft met het ontwerpen en onderhouden van onze web-site. Vanuit het hele land worden wij gebeld en gemaild met offerte-aanvragen en bij navraag blijkt dat onze site bijzonder overzichtelijk, uitgebreid en gebruiksvriendelijk overkomt zonder overbodige informatie.
  Uit alles blijkt dat wij met een uitermate deskundig web-site bouwer te maken hebben.
  Gelukkig hebben wij het zelf te druk met onze glasbezigheden en is het voor ons heel prettig dat u al onze vragen snel en vakkundig oplost.
  Wij hopen nog lang van uw diensten gebruik te mogen maken.
  Verder wensen wij u veel succes, en wij kunnen u ten alle tijden bij een ieder aanbevelen.

  Pim Kooper

 • Wij zijn een las- en constructiebedrijf. Sinds WWP onze keurige en mooie website heeft verzorgd, mogen we steeds weer nieuwe klanten verwelkomen.
  WWP houdt de site goed up-to-date en elke wijziging wordt direct doorgevoerd.
  We zijn zeer tevreden en hopen nog op een lange samwenwerking met WWP-Diemen.

  Michael en Linda Meijer

 • WWP-Diemen daar kom je echt verder mee!
  In oktober van 2007 jaar besloot ik mijn website te laten vernieuwen. Zeker voor een fotograaf is de website het zichzelf verspreidende visitekaartje in onze gedigitaliseerde wereld. Kort daarvoor had ik WWP ontmoet. Met name de aanpak om websites ‘hoog’ in de zoekmachines te krijgen sprak mij al meteen aan. Want dat is in de webwereld het belangrijkst.
  Via de website heb ik al meerdere grote opdrachten binnen gesleept uit het hele land. Ook hoor ik uit mijn omgeving niets anders dan complimenten. In januari van dit jaar heeft WWP voor mij geregeld dat zo’n 200 relaties een gepersonaliseerde digitale nieuwsbrief loan preapproval hebben gekregen. Hierin geef ik kort aan welke aansprekende projecten ik de laatste tijd in opdracht uitgevoerd heb en ook waar ik wat vrij werk betreft mee bezig ben. Elk kwartaal gaan wij zo’n nieuwsbrief rondsturen.
  Kortom je vraagt het aan WWP, ik ben kritisch en veeleisend, omdat ik denk ik meer vraag dan de gemiddelde klant, maar elke keer weer is het toch in de kortste keren voor elkaar. Het klinkt wellicht overdreven, maar ik meen het oprecht: niets dan lof!

  Hans Hendriks

 • Sinds sinds enige jaren heb ik een website die is gebouwd en wordt beheerd door WWP-Diemen en ik ben zeer tevreden. Wijzigingen en aanvullingen worden doorgaans dezelfde dag nog ingevoerd, zodat de site altijd up-to-date is.
  Alle suggesties van mijn kant worden in goed overleg verwerkt en deze webbeheerder heeft veel geduld!
  Vooral in het begin was payadvance dit belangrijk, omdat ik nauwelijks zicht had op alle mogelijkheden.
  De site wordt steeds beter bezocht en de foto’s geven een eerste indruk van mijn schilderijen, die uiteraard in werkelijkheid nog beter tot hun recht komen. Ook hierin voorziet de website met de link “exposities” en de verwijzing naar de verschillende galeries waar werk in stock is.
  De aparte link “gedichten” bleek een goed advies te zijn, want ook deze wordt veelvuldig aangeklikt.

  Het was een juiste beslissing om met deze firma in zee te gaan en door hen “De brug te laten slaan” naar een website die prima functioneert.

  Anke labrie

 • WWP biedt een kwalitatief zeer goed product tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wat mij in de samenwerking met WWP echter het meest is bevallen is de voortreffelijke en persoonlijke service. In alle fasen van het traject kan je bij WWP terecht voor alle mogelijke vragen en wensen.
  WWP is daarbij altijd bereid gebleken om wensen in demo-versies te verwerken, zodat het werkelijke effect beoordeeld kon worden. Als vervolgens toch weer teruggekeerd moest worden naar de eerdere versie, dan was dit nooit een probleem.
  WWP toonde zich op deze wijze zeer betrokken bij haar klant en dat is in alliance and leicester loans het ‘experimentele’ proces van het ontwikkelen van een web-site een absolute toegevoegde waarde. Ik heb er dan ook geen enkele moeite mee om WWP van harte aan te bevelen. Integendeel!
  Drs. R.Goos

 • INFORMENTAAL is een informatie- en adviespunt over de Geestelijke Gezondheidszorg. Voor onze bekendheid en service aan klanten is een aantrekkelijk uitziende, goed werkende, up-to-date website van groot belang. Wij hebben WWP betrokken bij de bouw van onze website vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding.
  Pas daarna greenwoods personal credit hebben wij de echte winst van WWP ontdekt! Informeel contact, zeer snelle reactie op verzoeken tot wijziging, snel van begrip. Je hoeft er nooit achteraan te bellen.
  WWP denkt als gelijkwaardig partner mee over layout en marketing, en vraagt voor die service een uiterst bescheiden prijs. Met WWP heb ik het idee dat mijn website altijd tot in de puntjes verzorgd is. Dat vind ik belangrijk. En dus zorgt WWP daarvoor! Ik raad WWP van harte aan, als je service en snelheid zoekt voor een goede prijs.

  Jolein Baidenmann

Geef gaurantor loan een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *