Reproducties te koop

Hier vindt u een collectie van reeds bestaande Sepiaschetsen. Er zijn originele en reproducties voorhanden. Wilt u een Sepiaschets laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Voor mijn Sepiaschetsen gebruik ik verfpigment (Van Dijksbruin) van verfmolen De Kat in Zaandam. Alle werkjes zijn A4 (staand of liggend) zuurvrij 225 g/m2 papier.
De reproducties worden op hetzelfde papier afgedrukt.

HOE BESTELLEN?

 • Zoek eerst de gewenste tekening op in onderstaande collectie.
 • Kopieer de volledige tekst onder de gewenste (uitvergrootte) afbeeldling.
 • Vul het bestelformulier in en plak de geselecteerde tekst in het daarvoor bestemde vakje. Vergeet niet het aantal ook in te vullen en of het om het origineel of een reproductie gaat.
 • Na verzending van het formulier ontvangt u van ons per e-mail met het verschuldigde bedrag en de betalingsgegevens.
 • Na betaling sturen wij u het gewenst artikel zo spoedig mogelijk toe via PostNL met track and trace.
 • Kosten: € 50,= voor een originele tekening en € 15,= voor een reproductie. (excl. €5,= verpakkings- en verzendkosten in *Nederland)
  * naar buitenland in overleg.

10 antwoorden op “Reproducties te koop”

 1. Prachtige schets van de Thomas van Aquinokerk gekocht. Een gesloopt monument en met deze tekening een blijvende herinnering. Een nauwkeurige weergave van een karakteristieke kerk, fraai weergegeven.

 2. Vorige week had ik 3 Sepiaschetsen bij Jos besteld. Van de Wolkekrabber, de St. Thomas van Aquinokerk en het De Mirandabad. Al heel snel kreeg ik ze, keurig verpakt, binnen. Het papier is van zeer goede kwaliteit! Ik heb nog geen tijd gehad om ze in te lijsten, maar zodra dat gebeurd is zal ik ze op de Facebook pagina zetten. En….Het was ook een leuk contact met Jos!

 3. Inmiddels hangen er twee schetsen van Jos bij mijn 101 jarige moeder op de kamer. Ze was er erg blij mee en herkende de Thomas en de Wolkenkrabber meteen. De tekeningen zijn prachtig!

 4. Ik leerde Jos “kennen” via de FB groep over en van de Rivierenbuurt. Enthousiaste en opgewekte voorman met een scherp oog voor de schoonheid van “onze” buurt. Ik zag ook af en toe zijn “Sepiaschetsen” voorbij komen. Toen de Thomas Aguino kerk in sepia van Jos’ hand voorbij kwam, heb ik gevraagd of zoiets ook mogelijk te koop was.
  Nu hangt de “ Sepia van de Aguinokerk” in mijn kamertje. Ik ben supertrots.

 5. Het werk geeft een duidelijk beeld van de Rivierenbuurt, maar ik heb ontdekt dat ik al zijn werk mooi en toegankelijk vind. Voor mij persoonlijk springt Kuinderstraat 37 er boven uit. Dat heeft met mijn verleden te maken.

 6. Je sepia’s vind ik prachtig. Het zijn stuk voor stuk unieke werkjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *